TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

Centrale de alarma Wireless

   

10 Articol(e)

Filtre

   

10 Articol(e)

Filtre

Centrala de alarma reprezinta “creierul” unui sistem de alarmare antiefractie. Aceasta primeste informatiile de la toti detectorii conectati la ea (detectori de miscare, detectori de fum, detectori de soc, detectori de geam spart, detectori de inundatii, etc) si in functie de starea sistemului va semnaliza acustic si/sau luminos. Deasemeni, aceasta poate anunta in caz de efractie, o firma de dispecerizare / paza sau chiar pe proprietar pe linia telefonica, linia de telefon mobil, IP sau GPRS (in functie de comunicatorul conectat la centrala).

In momentul in care decideti sa cumparati o astfel de centrala trebuie sa cunoasteti numarul de camere pe care doriti sa le protejati, numarul de geamuri si numarul de usi al acestora. In functie de acestea se stabileste numarul de zone al centralei.

Ceea ce mai trebuie tinut cont atunci cand alegeti o centrala de alarma este numar de iesiri programabile sau PGM-uri. Atunci cand adaugati un detector de fum sau un detector de inundatie in sistemul de alarmare, acele iesiri se pot lega la o electrovalva de apa sau de gaz, astfel atunci cand se va declansa alarma pe acei detectori se va opri alimentarea locuintei cu apa, respectiv de gaze. Pentru ca un sistem de alarma sa fie complet, la centrala de alarma se va conecta o sirena de exterior si/sau o sirena de interior, astfel in caz de efractie, sistemul va anunta acustic si luminos evenimentul.