TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

Centrale conventionale

   

Articolele de la 1 la 12 din totalul de 15

  1. 1
  2. 2
Filtre

   

Articolele de la 1 la 12 din totalul de 15

  1. 1
  2. 2
Filtre

Centrale conventionale de incendiu

Centralele conventionale de incendiu sunt componentele principale ale unui sistem antiincendiu, motiv pentru care achizitia lor trebuie sa fie foarte bine analizata. Acestea controleaza toate celelalte componente din sistem si ii ofera administratorului informatiile necesare pentru a putea sa protejeze cat mai bine cladirea impotriva incendiilor.

Rolul principal al centralei conventionale de incendiu este acela de a supraveghea fiecare semnal care vine de la detectorii de fum sau de la butoanele de panica montate in interiorul sistemului si de a inregistra fiecare modificare. Exista foarte multe variante de centrale conventionale, alegerea lor facandu-se in functie de necesitati si in functie de facilitatile pe care le ofera.

De asemenea, numarul de zone pe care il poate acoperi o astfel de centrala este foarte important si este direct proportional cu marimea cladirii sau spatiului care se doreste a fi supravegheat.

Desi sunt mai putin performante decat centralele adresabile de incendiu, centralele conventionale au avantajul ca sunt destul de ieftine, se intretin usor si se folosesc cu cea mai mare usurinta. Acestea sunt dedicate indeosebi spatiilor mai mici, deoarece administreaza sisteme care nu ofera foarte multe functii, iar o largire a lor ar putea insemna anumite probleme.

Tinand cont de faptul ca o centrala conventionala este extrem de importanta, va stam la dispozitie cu sfaturi si informatii de cea mai buna calitate, pentru a putea achizitiona componente de cea mai buna calitate.