TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

Centrale adresabile

   

10 Articol(e)

Filtre

   

10 Articol(e)

Filtre

Centrale adresabile

Centrala de incendiu este un echipament care are rolul de a prelua toate informatiile de la componentele sistemului de incendiu, fie ca este vorba de detectorii de fum sau de butoanele de incendiu, activate manual.

Centrala adresabila de incendiu este un dispozitiv destul de complex, care s-a dezvoltat o data cu dezvoltarea tehnologiei si a reusit sa ofere extrem de multe beneficii. Fiind folosita la sistemele adresabile de incendiu, poate sa fie cablata foarte usor si spre deosebire de o centrala conventionala de incendiu, poate detecta cu usurinta fiecare componenta in parte, ceea ce ofera o flexibilitate si o siguranta mai mare.

O centrala adresabila de incendiu poate sa detecteze concentratia de particule din atmosfera din jurul unui detector si poate sa atentioneze persoana care se ocupa de administrarea sistemului in momentul in care exista o problema.

In general, centralele adresabile de incendiu au o bucla si pot controla cateva sute de elemente, ceea ce le face ideale pentru cladirile medii si mari. Acestea pot fi montate cu usurinta in hoteluri, spitale sau spatii cu foarte multe birouri.

Centralele moderne reusesc sa stocheze intr-o memorie proprie evenimentele recente si datorita afisajelor LCD, pot sa ofere informatiile necesare intr-un mod modern si usor de administrat.