TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

Carcase

   

8 Articol(e)

Filtre

   

8 Articol(e)

Filtre

Carcase

Funcționarea unui sistem CCTV in mediul exterior poate sa insemne mult mai multe riscuri si solicitari. Vantul, ploaia, inghetul, dezghetul si temperaturile externe, pot sa puna probleme mari pentru functionarea camerelor situate afara.

Din acest motiv, Skut.ro pune la oferta celor care detin sisteme de supraveghere video, carcase de cea mai buna calitate. Construite in asa fel incat sa protejeze camerele de supraveghere de temparaturile extreme si de diversele socuri, chiar si cele create de vandali, carcasele de exterior se dovedesc a fi extrem de eficiente.

 

Ce trebuie sa ai in vedere la achizitia unei carcase?

Sunt destul de multe detalii care conteaza la achizitia unei carcase. Este bine sa ai in vedere urmatoarele elemente:

  • Tipul de material. De regula sunt folosite materiale foarte rezistente, cum ar fi aluminiul;
  • Dotarile carcasei. Desi vorbim despre o simpla carcasa, aceasta poate sa fie dotata cu diverse avantaje, cum ar fi incalzire care sa asigure un mediu sigur pentru camera;
  • Dimensiuni. Conteaza foarte mult si cat este de mare carcasa. Pentru unele suprafete supravegheate sunt indicate carcase de dimensiuni mici si discrete, in timp ce pentru altele, carcasele mari sunt cele mai potrivite. Evident, dimensiunile trebuie sa tina cont si de un alt element extrem de important: dimensiunea camerei;
  • Aspectul fizic. Carcasa este vizibila, motiv pentru care aspectul sau este foarte important. Culoarea si forma trebuie sa fie luate in considerare la alegerea carcasei.

 

Asiguram achizitia unor carcase de cea mai buna calitate, create de cei mai mari producatori din domeniu, care protejeaza camerele pe care le detii impotriva principalilor factori de risc, cum ar fi vantul puternic, inghetul, ploaia, ninsoarea sau caldura excesiva.