TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

Camere Supraveghere IP

   

Articolele de la 1 la 12 din totalul de 228

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filtre

   

Articolele de la 1 la 12 din totalul de 228

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filtre

Camere supraveghere IP

Sistemele cu camere de supraveghere IP sunt varful tehnologiei din momentul actual, oferind optiuni ce nu pot fi integrate in sistemele clasice, analogice. Avantajele acestui tip de monitorizare sunt calitatea superioara a imaginii, posibilitatea de a monitoriza de la distanta prin conexiunea la internet, instalare si integrare usoara, flexibilitate si preturi ale camerelor de supraveghere IP mereu in scadere datorita avansului rapid al acestui tip de tehnologie.

Exista doua sisteme de camere IP (internet protocol): centralizat si standalone. Sistemul centralizat se foloseste de un NVR (network video recorder), varianta sistemului IP a DVR-ului stand alone pentru camerele analogice. Acest NVR este de fapt un echipament care inregistreaza in format digital pe un HDD, un flash drive sau orice alt tip de dispozitiv de stocare. Sistemele standalone nu folosesc NVR deoarece fiecare camera inregistreaza separat pe Memory Card-ul propriu. Sistemul standalone de camere supraveghere wireless este recomandat in mod special pentru locuinte sau spatii mici, fiind extrem de practic si accesibil ca pret.

Calitatea imaginii este o trasatura importanta pentru orice camera de supraveghere IP pentru exterior, imaginile trebuind sa fie clare in orice conditii de iluminat, inclusiv imaginile ce nu sunt capturate in prim plan. Astfel de imagini de calitate superioara oferite de aceste camere de supraveghere wireless ofera utilizatorilor capacitatea de a urmari detaliile din fundal sau schimbarile bruste aparute in imagine mult mai usor. Aceste sisteme sunt recomandate pentru companiile mari, spatii publice si pentru locatiile ce au nevoie de sisteme de supraveghere si siguranta complexe.

Datorita lipsei cablurilor, camerele de supraveghere wireless pot fi amplasate oriunde, in interior sau exterior, putand fi utilizate pentru o serie larga de functii precum monitorizarea bancomatelor, supraveghere video, monitorizarea accesului in cladire, etc. Din acest motiv, camerele IP sunt mult mai versatile decat sistemele analogice.

Un alt avantaj al acestui tip de camere de supraveghere IP este faptul ca sistemul este versatil, putand fi adaugate oricand orice numar de camere. Asta inseamna flexibilitate in managementul spatiului monitorizat, orice camera putand fi mutata oricand cu usurinta dintr-un punct in altul fara a trebui trase din nou o multitudine de cabluri.

Propunem camera de supraveghere IP HD pentru cea mai buna calitate a imagini si cele mai diverse aplicatii inteligente ce transforma in permanenta modul in care monitorizam si asiguram siguranta spatiilor publice sau interioarele marilor companii. Camerele si sistemele de acest gen devin o parte integrata a vietii de zi cu zi rapid, fiind folosite sa monitorizeze intersectii, institutii publice, mall-uri si alte zone cu trafic intens sau nivel crescut de infractionalitate. Cu toate acestea, dezvoltarea tehnologiei a facut posibil sa se ajunga la preturi accesibile ale camerelor de supraveghere IP, acestea putand fi in momentul actual folosite inclusiv in supravegherea locuintelor sau a companiilor si spatiilor mici cu ajutorul unor camere supraveghere IP de interior. Este un sistem practic si eficient ce inlatura nevoia de fire si echipamente volumionase, avand avantajul principal ca poate fi accesat inclusiv de la distanta si putand fi folosit de un admministrator care vrea sa isi verifice afacerea atunci cand se afla in vacanta sau chiar de catre parinti pentru a-si verifica copiii ramasi singuri acasa.