TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

Cabluri

   

Articolele de la 1 la 12 din totalul de 17

  1. 1
  2. 2
Filtre

   

Articolele de la 1 la 12 din totalul de 17

  1. 1
  2. 2
Filtre

Cabluri

Deși sunt simple accesorii, cablurile sunt extrem de importante pentru un sistem de supraveghere video, asigurand claritatea imaginilor si transmisia de buna calitate intre camere si DVR.

Principalele cabluri folosite pentru transmiterea semnalului video sunt cele coaxiale de tip RCA si cele de tip CAT5 ( UTP, STP, FTP). De asemenea, putem gasi si cabluri pentru fibra optica.

In CCTV, sunt folosite urmatoarele tipuri de cablu coaxial:

  • Cablu RG58/RG59. Este subtire si foarte flexibil, insa prezinta o pierdere mai mare de semnal;
  • Cablul RG6. Este un cablu mai gros, foarte eficient, care poate sa transmita imaginile pe distante mari. Poate fi gasit in oferta Skut.ro
  • Cablul CCTV.

Cablul UTP este, de asemenea, foarte popular. Acesta dispune de doi conductori rasuciti unul in jurul celuilalt, care anuleaza interferentele electromagnetice. Cablul UTP este mai costisitor insa poate sa prelungeasca distanta de cablare foarte mult. Aceasta poate sa fie cu pana la 600 de metri mai mare decat distanta de cablare de la un cablu BNC.

 

Recomandari:

 

- Asigura-te ca montajul cablului este facut de un specialist in domeniu, care sa garanteze o transmisie de cea mai buna calitate pentru iaginile filmate;

- Cablul destinat sistemului de supraveghere nu trebuie sa fie tras in paralel cu alte cabluri, in special cu cele de inalta tensiune. Acestea pot distorsiona destul de mult calitatea imaginilor venite de la camerele de supraveghere.

 

Iti oferim mai multe variante de cabluri, atat coaxiale, cat si CAT5, care sa completeze dotarile intregului sistem de supraveghere pe care il administrezi.