TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

Butoane de panica conventionale

   

12 Articol(e)

Filtre

   

12 Articol(e)

Filtre

Butoane de panica conventionale

Butoanele de panica conventionale sunt elemente extrem de utile intr-un sistem de detectare a incendiilor si a pericolelor, deoarece reusesc sa accelereze avertizarea persoanelor in cazul unui pericol.

Butoanele de panica sunt dedicate utilizarii manuale si este indicat sa fie pozitionate in cat mai multe locuri din cladirea protejata. Butoanele de panica conventionale sunt asemanatoare cu cele adresabile si fac rapid conexiunea intre zona de pericol si alarma sonora.

In momentul in care doriti sa achizitionati butoane de panica, trebuie sa tineti cont de mai multe criterii.

In primul rand, este important sa analizati locatia unde va fi localizat butonul, deoarece exista butoane de interior si butoane de exterior. Butoanele de exterior sunt in general mult mai bine protejate, deoarece iau contact direct cu intemperiile si cu temperaturile extreme.

O analiza a specificatiilor butonului este si ea foarte importanta. Acesta trebuie sa aiba o plaja cat mai mare de temperaturi la care sa functioneze, sa fie compatibil cu sistemul de detectare pe care il folositi si evident, sa aiba un pret cat mai bun.

In cazul in care doriti informatii suplimentare sau sfaturi, va stam la dispozitie in asa fel incat sa va bucurati de cele mai bune componente pentru sistemul dumneavoastra antiincendiu.