TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

Butoane de panica adresabile

   

7 Articol(e)

Filtre

   

7 Articol(e)

Filtre

Butoane de panica adresabile

Butoanele de incendiu sunt elemente extrem de importante care fac parte din ansamblul unui sistem de detectie a incendiilor. Chiar daca sistemul isi face foarte bine treaba, butoanele au rolul de a sta la dispozitia persoanelor din cladire, care trebuie sa avertizeze si in jur despre pericolul aparut.

Butoanele de incendiu pot sa fie dedicate sistemelor de detectie incendii adresabile sau sistemelor de detectie conventionale. Ambele variante au acelasi rol si sunt extrem de utile intr-un sistem antiincendiu.

De asemenea, butoanele de incendiu pot sa fie adresate mediului interior sau mediului exterior, diferind destul de mult in functie de acest criteriu, in ceea ce priveste constructia si dotarile.

Butoanele de incendiu adresabile au o varietate destul de mare de pret, diferentiindu-se in functie de constructie, de producatori si de dotari.

In momentul in care este necesara o astfel de achizitie, trebuie sa se acorde atentie majora urmatoarelor detalii:

–        Temperatura de functionare. Acesta trebuie sa functioneze la cel putin 50 de grade celsius si -10 grade celsius, in cazul butoanelor de interior si chiar la temperaturi mai mici in cazul celor de exterior;

–        Trebuie sa fie construite din materiale foarte rezistente si sa dispuna de elemente de protectie;

–        Umiditatea la care rezista sa fie cat mai apropiata de 100 %;