TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

Batante

   

1 Articol(e)

Filtre

   

1 Articol(e)

Filtre

Structurile batante sunt acele porti de acces formate din una sau doua ansambluri ( metalice sau din alte materiale) care sunt sprijinite prin balamale pe un pilon.

O poarta de acces cu sistem de deschidere automata este compus dintr-un bloc de comanda, o lampa de avertizare, o bariera in infrarosu cu un senzor de miscare, o cutie borne, o unitate electromecanica de antrenare, un buton cu cheie, cablu de la butonul cu cheie, cablu pentru lampa de avertizare, cabluri alimentare unitati de antrenare.

Pentru a putea ordona inchiderea sau deschiderea portilor fara a parasi conforul masinii dumneavoastra sau a locuintei trebuie sa optati pentru automatizarea portilor batante.

Portile batante automate se deschid ca orice poarta acestea deschizandu-se pe centrul propriu de greutate.

Pentru actionarea portilor este necesara o tensiune de 230 V si curent continuu de 24 Vdc, care datorita tensiunii joase garanteaza o siguranta maxima de functionare.

In cazul in care portile batante sunt folosite in mod excesiv cum ar fi spatiile comerciale sau industrial se recomanda o alimentare cu 24 Vdc.

In momentul in care alimentarea cu curent este oprita nu trebuie sa iti faci griji deoarece se poate actiona sistemul manual prin folosirea unei chei speciale

Pentru alegera sistemului ideal de automatizare si pentru functionare perfecta este necesar sa se cunoasca dimensiunile si greutatea portii.