TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

Bariere

   

1 Articol(e)

Filtre

   

1 Articol(e)

Filtre

La SKUT.ro consilieri nostri in vanzari va ajuta sa luati cea mai buna decizie in alegerea barierelor stradale, acestea pot varia in functie de locul unde sunt amplasate sau de scopul utilizarii.

Acestea reprezinta o solutie pentru controlul traficului in zonele de parcare, in zonele rezidentiale, in pasajele private sau zone industrialea

Barierele sunt formate dintr-un corp motorizat si o centrala de comanda, confectionate din otel inox rezistent la diferentele de temperatura sau in zonele cu conditii meteo extreme.

Pentru o functionare optima alimentarea barierei se poate face atat cu 230 V cat si cu 24 Vdc, ideale pentru paracarile din spatiile publice unde pe timpul zilei traficul este intens.

Daca se doreste controlul accesului in jurul casei, sau a spatiilor rezidentiale se poate opta pentru o bariera cu o dimensiune maxima de 8 metri, pentru a putea controla toate tipurile de treceri de la de mici dimensiuni pana la cele mari.

Daca se doreste controlul accesului in zonele industriale se poate opta pentru bariere cu un brat foarte lung, cu ajutorul functiei numita master / slave fiind posibila sincronizarea automata a doua bariere,  permitand automatizarea spartiilor de trecere cu o dimensiune de la 8 metri pana la 12 metri.

Barierele in caz ca raman fara alimentare pot functiona cu bateriile optionale din interiorul motorului.