TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

Automatizari

   

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 12

 1. 1
 2. 2
Filtre
 1. Kit automatizare porti culisante BFT DEIMOS A400BT

  DEIMOS A400 BT KIT este recomandat utilizarii rezidentiale sau industriale, functionare la 24V. Inovatie estetica si soliditate, manevrabilitate sigura si simplificata, DEIMOS A400 BT este un motor sigur si fiabil ce poate fi supus unui trafic intens. PENTRU PORTI CU GREUTATEA MAXIMA 400 KG. KIT-ul de automatizare contine urmatoarele:

  1 x motor DEIMOS A400 functionare la 24V, cu unitate de comanda electronica;

  2 x telecomenzi cu patru canale model Mitto 4 new – 12 V;

  1 x pereche de fotocelule infrarosu model DESME P111527;

  1 x buc lampa de semnalizare optica cu antena inclusa;

  4 x buc cremaliere

  1.569,00 RON TVA inclus
 2. KIT BFT ARES 1000 pentru porti culisante 1000Kg

  KIT BFT ARES 1000 pentru porti culisante de 1000Kg cu motor cu limitator de sfarsit de curea electromecanic. Are motor de 24V, are sistem de detectare a obstacolelor care opreste poarta, are o unitate de comanda de 230V si receptor radio cu 2 canale. KIT-ul contine: - motor cu unitate de control incorporata 24V/320W - 2 telecomenzi cu 2 canale - 1 lampa de semnalizare
  1.699,00 RON TVA inclus
 3. Fotocelule BFT DESME A15

  Fotocelule BFT Desme A15 cu alimentare la 24V AC/DC. Au o raza de actiune de 30m.
  174,00 RON TVA inclus
 4. Receptor universal BFT Clonix 2E cu 2 canale

  Receptor universal BFT Clonix 2E functioneaza pe frecventa 433.92 MHz si se alimenteaza la 24Vac sau Vdc. Are 2 canale, curent maxim pe releu de 1A, memorie de 128 transmitatoare si protectie IP44. Masoara 162 x 68 x 39mm.
  258,50 RON TVA inclus
 5. Telecomanda 4 canale BFT MITTO 4

  Telecomanda BFT cu 4 canale 12V
  108,50 RON TVA inclus
 6. Telecomanda 2 canale BFT MITTO 2

  Telecomanda cu 2 canale BFT MITTO 2
  88,50 RON TVA inclus
 7. KIT automatizare usa garaj BFT BOTTICELLI

  Kit de automatizare usa de garaj de pana la 9 MP, functioneaza la 24V, are o forta de 600N si o viteza de lucru de 6.6m/min. KIT-ul contine urmatoarele: -1 buc motor electromecanic cu limitatori electronici si econder - unitate electronica de comanda - receptor telecomenzi - 2 telecomenzi cu 2 canale - 1 buc sina cu lant cu lungimea de 3500mm - accesorii prindere tavan - 1 buc deblocator cu snur pentru actionare manuala a usii
  1.169,00 RON TVA inclus
 8. KIT BFT TIZIANO pentru usi de garaj

  KIT BFT TIZIANO pentru usi de garaj pana la 7 MP, are motor de 24V, forta de tractiune si impginere de 600N si o viteza de lucru de 6.6m/min. KIT-ul contine: -1 motor electromecanic cu limitatori electronici si encoder -unitate electronica de comanda -receptor de telecomenzi -2 telecomenzi cu 2 canale -1 buc sina cu lant cu lungimea de 3500mm -accesorii prindere pe tavan -1 buc deblocator cu snur pentru actionare manuala a usii
  739,00 RON TVA inclus
 9. Kit automatizare pentru porti batante BFT IGEA BT cu brat articulat 250Kg

  Kit automatizare pentru porti batante cu brat articulat 250Kg, are motor electromecanic pentru porti batante de pana la 2.5 metri. Este compatibil cu porti batante din zone rezidentiale. Motorul are 24V, ciclul de inchidere si deschidere este de 15 secunde si unghiul de 125 grade. KIT-ul contine: -motor BFT Igea BT cu unitate de comanda incorporata 2 buc - telecomanda BFT MITTO 2 2 buc - fotocelule BFT 1 set - lampa semnalizare 1 buc
  2.859,00 RON TVA inclus
 10. Kit automatizari porti batante BFT PHOBOS BT A40

  Kit automatizare pentru porti batante cu design modern si performante ridicate, este fiabil si durabil. Este recomandat pentru deschiderea portilor batante cu dimensiunea maxima de 4m si greutate de 500kg. Kit-ul contine: - 2 motoare PHOBOS BT A40 - panou comanda lateral ZARA BT L2 - 1 lampa de semnalizare - 1 set fotocelule - telecomanda BFT MITTO 2
  2.198,00 RON TVA inclus

   

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 12

 1. 1
 2. 2
Filtre

Un sistem automatizat se compune dintr-o multime de obiecte care se afla in interactiune pentru un anumit scop. Sistemul automat poate fi compus din mai multe elemente: elemente de conducere; elemente de executie; elemente de masurare; elemente conduse.

Sistemul automat are urmatoarele performante, printre cele mai importante ar fi blocarea, interblocarea, repetare, siguranta, accesibilitate, stabilitate, eroare, suprareglare, robusetete si optimizare.

Sistemul automat este un sistem electronic atasat unei cai fizice de acces pentru a permite intrarea si/sau iesirea autorizata pentru o zona protejata. Calea fizica de acces poate fi o poarta, o usa sau bariere. Pentru a determina deblocarea accesului pentru un timp limitat se poate folosi un cod introdus de pe o tastatura sau o telecomanda.

In proiectarea sistemelor de control trebuie urmariti anumiti pasi:

Primul pas ar fi adoptarea unui sistem sau un instrument care se doreste a fi automatizat, sistemul poate fi o masina sau un proces.  La initierea sistemului care se doreste a fi automatizat trebuie  sa se conecteze dispozitivele de intrare (senzori si/sau traductoare) care trebuie sa transmita semnale corespunzatoare pentru un automat programabil (PLC), ca un raspuns la aceste semnale, PLC-ul expediaza un semnal la un dispozitiv extern, care controleaza functionarea procesului sau sistemului.

Al doilea pas va trebui sa se specifice toate instrumentele de intrare si de iesire care o sa fie conectate la automatul programabil.

Un ultim pas consta in elaborarea unui program ce trebuie implementat in memoria sistemului automatizat. Orice producator de sisteme automatizate oferta solutia software pentru programarea sistemului.

Un sistem automatizat va creste siguranta locuintei sau au spatiului protejat dar si confortul dumneavoastra .

SKUT.ro va ofera o gama larga de sisteme pentru automatizarea portilor, garajelor,  usilor culisante sau barierelor.

Orice sistem automatizat creste confortul dumneavoastra, de exemplu  veti evita sa va udati in cazul in care ploua deschizând poarta de la casă, veţi putea efectua toate aceste lucruri acţionând sistemul automatizat al casei, folosind o unică radiocomandă, în deplină comoditate.

Sistemele distribuite de SKUT.ro ofera o maxima siguranta atat persoanelor cat si casei dumenavoatra sau spatiului protejat, evitand astfel riscurile tipice instalatiilor neautomatizate.

Copii se pot juca în siguranţă în grădină, câinii şi pisicile rămân departe de stradă, maşina dvs este rapid în siguranţă, în caz de absenţă a alimentării instalaţia continuă să funcţioneze.
Aveţi certitudinea că totul este închis şi protejat.