TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

Automatizari

   

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 20

 1. 1
 2. 2
Filtre
 1. Telecomanda 2 canale BENINCA TO.GO2VA

  Beninca TO.GO2WV este un model de telecomanda cu 2 canale ce este ideala pentru un sistem automatizat.

  Aceasta telecomanda beneficiaza de 2 ani garantie.


  Caracteristici


  Nr. canale

  2

  Culoare

  Neagra

  98,00 RON TVA inclus
 2. Kit pentru porti batante 2x5m BENINCA KBOB50M

  Kit pentru porti batante 2x5m BENINCA este format din urmatoarele elemente: - 2 actuatoare 220V - 1 controller HEADY cu receptor radio incorporat - 1 telecomanda - 1 set fotocelule - set elemente fixare
  2.799,00 RON TVA inclus
 3. Centrala pentru automatizare porti batante BENINCA Heady

  BENINCA Heady este un panou de control pentru 1 sau 2 motoare. Este foarte usor de instalat si configurat putand fi montatata aproape in orice situatie. Dispune de panouri terminale detasabile, posibilitate de programare a unei parole de acces si de iesire 24 V pentru semnalizarea prin intermediul unei lampi a portii deschise.


  Caracteristici


  Nr. de motoare suportate

  1 sau 2

  Tip afisaj

  Incorporat

  Tip reglare a cuplului motorului

  Electronica

  Panouri terminale

  Detasabile

  Intrare fotocelula

  Programabila pentru functia de excludere în timpul deschiderii

  Usa de intrare

  Trecatoare

  iesire 24 V pentru semnalizarea prin lampa a portii atunci cand se deschide

  Da

  Posibilitate de utilizare cu operatori hidraulici

  Da

  posibilitatea de a vizualiza numarul real de manevre

  Da

  programare parola de acces

  Da

  Receptor radio

  Da, inclus

  573,00 RON TVA inclus
 4. Set fotocelule BENINCA FTC

  Set fotocelule Beninca cu montaj aplicat si cu protectie IP44. Rezista la temperaturi cuprinse intre -20+70 grade Celsius. Are alimentare la 24V, distanta de 20-25metri si curent absorbit de 20mA.
  204,00 RON TVA inclus
 5. Kit pentru porti culisante de maxim 1500Kg BENINCA BULL15M

  Kit pentru porti culisante de maxim 1500Kg format din urmatoarele elemenete: - motor cu centrala inclusa - o pereche de fotocelule - receptor radio - o telecomanda - antena - lampa semnalizare - selector cheie
  3.199,00 RON TVA inclus
 6. Kit pentru porti culisante de maxim 1000Kg BENINCA BULL10M

  Kit pentru porti culisante de maxim 1000Kg format din urmatoarele elemenete: - motor cu centrala inclusa - o pereche de fotocelule - receptor radio - o telecomanda - antena - lampa semnalizare - selector cheie
  2.760,00 RON TVA inclus
 7. Kit pentru porti culisante de 600Kg BENINCA KBULL624

  Kit pentru porti culisante de 600Kg maxim. In kit-ul de baza sunt disponibile toate elementele importante pentru o functionare carespunzatoare si anume: - un motor BULL624 cu controller inclus - 1 set fotocelule - receptor radio incorporat - o telecomanda - lampa semnalizare - selector cheie - set elemente
  1.989,00 RON TVA inclus
 8. Kit pentru porti culisante de maxim 800Kg BENINCA KBULL8M

  Kit pentru porti culisante de maxim 800Kg format din urmatoarele componente: - motor cu centrala inclusa - o pereche fotocelule - receptor radio incorporat - o telecomanda - lampa semnalizare - selector cheie
  2.149,00 RON TVA inclus
 9. Kit pentru porti batante cu motor ingropat BENINCA DU.IT14N

  Kit pentru porti batante cu motor ingropat de maxim 2 x 3.5m, este format din urmatoarele componente. Sistemul este performant si fiabil si este ideal pentru uz casnic sau industrial. - doua actuatoare 220V - doua cutii pentru montaj ingropat DU.ITCF - controller HEADY cu receptor radio incorporat - 1 telecomanda TO.GO2VA - 1 set fotocelule PUPILLA
  4.431,00 RON TVA inclus
 10. Kit pentru porti batante cu motor ingropat BENINCA KPR

  Kit pentru porti batante cu motor ingropat de maxim 2 x 3.5m recomandat pentru porti cu stalp de sectiune mare. Este format din urmatoarele elemente: - doua motoare PR.45E - doua brate articulate - un controller HEADY cu receptor radio integrat - un set de fotocelule - o telecomanda - set elemente de fixare - lampa semnalizare
  3.689,00 RON TVA inclus

   

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 20

 1. 1
 2. 2
Filtre

Un sistem automatizat se compune dintr-o multime de obiecte care se afla in interactiune pentru un anumit scop. Sistemul automat poate fi compus din mai multe elemente: elemente de conducere; elemente de executie; elemente de masurare; elemente conduse.

Sistemul automat are urmatoarele performante, printre cele mai importante ar fi blocarea, interblocarea, repetare, siguranta, accesibilitate, stabilitate, eroare, suprareglare, robusetete si optimizare.

Sistemul automat este un sistem electronic atasat unei cai fizice de acces pentru a permite intrarea si/sau iesirea autorizata pentru o zona protejata. Calea fizica de acces poate fi o poarta, o usa sau bariere. Pentru a determina deblocarea accesului pentru un timp limitat se poate folosi un cod introdus de pe o tastatura sau o telecomanda.

In proiectarea sistemelor de control trebuie urmariti anumiti pasi:

Primul pas ar fi adoptarea unui sistem sau un instrument care se doreste a fi automatizat, sistemul poate fi o masina sau un proces.  La initierea sistemului care se doreste a fi automatizat trebuie  sa se conecteze dispozitivele de intrare (senzori si/sau traductoare) care trebuie sa transmita semnale corespunzatoare pentru un automat programabil (PLC), ca un raspuns la aceste semnale, PLC-ul expediaza un semnal la un dispozitiv extern, care controleaza functionarea procesului sau sistemului.

Al doilea pas va trebui sa se specifice toate instrumentele de intrare si de iesire care o sa fie conectate la automatul programabil.

Un ultim pas consta in elaborarea unui program ce trebuie implementat in memoria sistemului automatizat. Orice producator de sisteme automatizate oferta solutia software pentru programarea sistemului.

Un sistem automatizat va creste siguranta locuintei sau au spatiului protejat dar si confortul dumneavoastra .

SKUT.ro va ofera o gama larga de sisteme pentru automatizarea portilor, garajelor,  usilor culisante sau barierelor.

Orice sistem automatizat creste confortul dumneavoastra, de exemplu  veti evita sa va udati in cazul in care ploua deschizând poarta de la casă, veţi putea efectua toate aceste lucruri acţionând sistemul automatizat al casei, folosind o unică radiocomandă, în deplină comoditate.

Sistemele distribuite de SKUT.ro ofera o maxima siguranta atat persoanelor cat si casei dumenavoatra sau spatiului protejat, evitand astfel riscurile tipice instalatiilor neautomatizate.

Copii se pot juca în siguranţă în grădină, câinii şi pisicile rămân departe de stradă, maşina dvs este rapid în siguranţă, în caz de absenţă a alimentării instalaţia continuă să funcţioneze.
Aveţi certitudinea că totul este închis şi protejat.