TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

Automatizari

   

Articolele de la 1 la 12 din totalul de 39

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Filtre

   

Articolele de la 1 la 12 din totalul de 39

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Filtre

Un sistem automatizat se compune dintr-o multime de obiecte care se afla in interactiune pentru un anumit scop. Sistemul automat poate fi compus din mai multe elemente: elemente de conducere; elemente de executie; elemente de masurare; elemente conduse.

Sistemul automat are urmatoarele performante, printre cele mai importante ar fi blocarea, interblocarea, repetare, siguranta, accesibilitate, stabilitate, eroare, suprareglare, robusetete si optimizare.

Sistemul automat este un sistem electronic atasat unei cai fizice de acces pentru a permite intrarea si/sau iesirea autorizata pentru o zona protejata. Calea fizica de acces poate fi o poarta, o usa sau bariere. Pentru a determina deblocarea accesului pentru un timp limitat se poate folosi un cod introdus de pe o tastatura sau o telecomanda.

In proiectarea sistemelor de control trebuie urmariti anumiti pasi:

Primul pas ar fi adoptarea unui sistem sau un instrument care se doreste a fi automatizat, sistemul poate fi o masina sau un proces.  La initierea sistemului care se doreste a fi automatizat trebuie  sa se conecteze dispozitivele de intrare (senzori si/sau traductoare) care trebuie sa transmita semnale corespunzatoare pentru un automat programabil (PLC), ca un raspuns la aceste semnale, PLC-ul expediaza un semnal la un dispozitiv extern, care controleaza functionarea procesului sau sistemului.

Al doilea pas va trebui sa se specifice toate instrumentele de intrare si de iesire care o sa fie conectate la automatul programabil.

Un ultim pas consta in elaborarea unui program ce trebuie implementat in memoria sistemului automatizat. Orice producator de sisteme automatizate oferta solutia software pentru programarea sistemului.

Un sistem automatizat va creste siguranta locuintei sau au spatiului protejat dar si confortul dumneavoastra .

SKUT.ro va ofera o gama larga de sisteme pentru automatizarea portilor, garajelor,  usilor culisante sau barierelor.

Orice sistem automatizat creste confortul dumneavoastra, de exemplu  veti evita sa va udati in cazul in care ploua deschizând poarta de la casă, veţi putea efectua toate aceste lucruri acţionând sistemul automatizat al casei, folosind o unică radiocomandă, în deplină comoditate.

Sistemele distribuite de SKUT.ro ofera o maxima siguranta atat persoanelor cat si casei dumenavoatra sau spatiului protejat, evitand astfel riscurile tipice instalatiilor neautomatizate.

Copii se pot juca în siguranţă în grădină, câinii şi pisicile rămân departe de stradă, maşina dvs este rapid în siguranţă, în caz de absenţă a alimentării instalaţia continuă să funcţioneze.
Aveţi certitudinea că totul este închis şi protejat.