TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

Automatizari porti

   

Articolele de la 1 la 12 din totalul de 68

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filtre

   

Articolele de la 1 la 12 din totalul de 68

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filtre

Automatizarea se poate face pentru mai multe tipuri de porti batante sau culisante, usi de garaj sau bariere.

Automatizarea portilor poate creste confortul nostru personal, de exemplu cum este momentul in care cobori din masina sa deschizi portile cu mana si afara ploua, bate vantul sau ninge?. Acest lucru creste confortul personal dar si siguranta imobilului.

Deschiderea portilor se poate face fie prin actionarea unui buton, a unei telecomezi, introducerea unui cod, printr-un sistem cu fotocelula, cartela de proximitate, camera de luat vederi si soft sau prin telefonul mobil, astfel poarta se va deschide si inchide singura, fara a face dumneavoastra un efort suplimentar.

Un sistem automat de actionare a unei porti se vinde sub forma unui kit ce este compus dintr-o unitate centrala de comanda, adica o componenta electronica, care da comanda motorului pentru actionarea portilor automate, aceasta poate fi setata sa inchida sis a deschida portile la un anumit interval de timp.

Pentru actionarea automata a portilor se face printr-un motor, acesta poate varia ca putere si marime in functie de dimensiunea si greutatea portiilor.

Este important de stiut ca la SKUT.ro o sa primiti consiliere in achizitia sistemului automatizat, astfel incat aceasta sa fie cea mai buna solutie  din punct de vedere tehnic pentru cazul dumenavoastra

SKUT.ro pune la dispozitie o gama variata de porti sau bariere automatizate de la firme consacrate la un pret competitiv cu piata actuala.