TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

Auto

   

Articolele de la 1 la 12 din totalul de 178

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filtre

   

Articolele de la 1 la 12 din totalul de 178

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filtre

Auto

Daca iti doresti siguranta maxima pe sosele si vrei sa te bucuri de un condus fara griji, trebuie sa te asiguri ca dispui de toate elementele necesare masinii si ca ti-ai luat toate masurile de siguranta, in asa fel incat, in cazul in care ai nevoie sa le poti folosi.

Una dintre aceste masuri de siguranta este sistemul de supraveghere auto. Compus dintr-o camera sau din mai multe camere auto si un DVR pentru masina, acest sistem de supraveghere este din ce in ce mai cautat si din ce in ce mai util, intr-o societate in care numarul masinilor este in continua crestere iar numarul accidentelor, chiar daca acestea sunt destul de usoare, este si el in continua crestere.

Un sistem de supraveghere auto te poate feri de incidentele neplacute, precum zgarierea masinii de persoane necunoscute, iti poate oferi dovezi clare, in momentul in care faci un accident de care nu esti vinovat si iti ofera posibilitatea de a avea un istoric clar al activitatii tale de sofer.

In general, un sistem de supraveghere auto este compus din camere auto, care este indicat sa fie cel putin in numar de doua, dintr-un DVR si din accesorii, precum sistemele de prindere ale camerelor sau stickurile de memorie.