TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

Adaptoare

   

5 Articol(e)

Filtre

   

5 Articol(e)

Filtre

Adaptoare

Nu toate sistemele de supraveghere video sunt la fel si nu toate au aceleasi necesitati. Astfel, exista posibilitatea ca la un moment dat sa fie necesar un adaptor. Un adaptor RJ-45 mama-mama care sa permita prelungirea cablurilor UTP, un transmitator video activ sau un video balun pasiv pot sa creasca foarte mult performantele intregului sistem, fara cheltuieli prea mari. Daca adaptorul RJ45 mama-mama este destul de simplu, transmitatorul video sau video balun-ul sunt ceva mai complexe.

 

Video Balun: rol si mod de utilizare

Un video balun poate transmite semnalul camerei pe distante mult mai lungi decat in mod normal, pastrand calitatea fiecarei imagini. Practic, pe parcursul firului, acest video balun este montat si regleaza semnalul video in asa fel incat sa ajunga la o calitate buna pana la DVR si evident, monitor. Acest accesoriu poate sa fie folosit pe toate tipurile de cabluri si poate sa prelungeasca distanta de transmisie de la 50 pana la 600 de metri. Exista 2 tipuri de Video Balun: pasiv si activ. Cel pasiv este cel mai popular deoarece are o calitate buna si asigura o transmisie de pana la 600 de metri. Este perfect pentru sistemele analog CCTV. Cel activ este ceva mai scump, insa poate sa transmita la mai mult de 600 metri.

 

Transmitatorul video

Rolul transmitatoarelor video este asemanator cu cel al Video Balun-urilor. Acestea pot fi montate pe cablurile UTP si imbunatatesc imaginea, chiar si pe distante foarte lungi. De regula, functioneaza alaturi de balun-uri pasive si asigura o distanta de transmisie de pana la 1200 metri. Este indicat ca la achizitia unui video balun sau a unui tranmitator, sa apelezi la niste specialisti pentru montaj. In felul acesta poti avea garantia unor imagini de buna calitate.