TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

Accesorii

   

Articolele de la 1 la 12 din totalul de 24

  1. 1
  2. 2
Filtre

   

Articolele de la 1 la 12 din totalul de 24

  1. 1
  2. 2
Filtre

Accesorii

Fie ca este vorba despre un simplu suport pentru monitor sau despre un cablu care face legatura intre postul interior si postul exterior, accesoriile sunt foarte importante pentru buna functionare a unui videointerfon. Desi de multe ori accesoriile sunt ultimele pe lista de achizitii, ele reprezinta elemente de baza ale sistemelor de videointerfonie, la fel cum sunt si monitorul sau camera video, si sunt esentiale pentru functionarea acestora.

Pentru a face legatura intre postul interior si cel exterior este obligatorie utilizarea unui cablu, care poate fi disponibil in mai multe dimensiuni si culori.

Pe de alta parte, fiecare componenta a unui interfon are si ea nevoie de accesorii care poate facilita utilizarea videointerfonului, dar ii poate prelungi durata de functionare.

De exemplu, in cazul unui post exterior se poate utiliza o carcasa pentru a fixa camera video pe perete fara a da multe gauri si pentru asigurarea aparatului pe termen lung. Tot la exterior, dar de data aceasta la iesirea din cladire, pe beretele de langa usa se poate monta un buton de iesire. Doar printr-o simpla apasare, persoana are cateva secunde pentru a iesi din cladire, iar dupa aceea usa se inchide treptat si se va securiza din nou printr-un sistem cu magnet. Acesta din urma este conectat la yala electromagnetica. Totodata, daca este nevoie, la usa se poate monta si un amortizor pentru ca aceasta sa nu se inchida brusc.

La interior, pentru monitor se poate folosi un suport care se fixeaza pe perete si mentine aparatul in pozitia corecta. Totodata, pentru postul interior se foloseste o sursa de alimentare. Sursa asigura fiecarei componenta a postului interior cantitatea exacta de curent de care are nevoie pentru a functiona.

Astfel, monitorul nu va suporta direct penele de curent si i se va prelungi durata de viata. Importanta acestei surse este si mai mare cu cat la un videointerfon incorporeaza mai multe camere video si mai multe monitoare.