TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

Accesorii

   

9 Articol(e)

Filtre

   

9 Articol(e)

Filtre

Accesorii interfoane

Montarea unui interfon, fie ca este vorba despre montarea intr-o cladire de birouri sau o cladire de locuinte, este o actiune foarte inteligenta, care poate sa ofere siguranta maxima tuturor celor care isi petrec timpul in cladirea respectiva. Pentru o functionalitate completa a interfonului insa, este nevoie si de accesorii.

Fie ca este vorba de accesorii care se uzeaza in timp si trebuie inlocuite, fie ca este vorba de accesorii cu rolul de a usura experienta utilizatorului cu interfonul, acestea trebuie sa fie luate in calcul de toti cei care au decis sa monteze un interfon in cadrul cladirii pe care o administreaza.

Va punem la dispozitie accesorii diverse, pentru majoritatea tipurilor de interfoane, care sa completeze ansamblul pe care il realizeaza interfonul si sa ofere o functionalitate maxima pentru acesta:

–        Surse pentru interfon. Sunt esentiale, deoarece alimenteaza interfonul si ii ofera functionalitatea de care are nevoie. In general, sursele pe care vi le punem la dispozitie consuma putin  si sunt compatibile atat cu seria TP cat si cu seria CM;

–        Cabluri pentru interfoane. Conectarea elementelor unui interfon se face prin cabluri, care trebuie sa ofere o calitate maxima, in asa fel incat sa reziste pe termen lung. In momentul in care achizitionati un cablu, trebuie sa tineti cont de tipul izolatiei, de materialele din care este construit si modul in care conduce curentul si evident, de pretul acestuia;

–        Alte accesorii. Pentru a completa functionalitatea unui interfon, este posibil sa aveti nevoie si de alte accesorii, cel putin la fel de importante ca si cele de mai sus, cum ar fi un panou cu numele locatarilor sau cu numele firmelor care isi au sediul in cladirea protejata sau carcase de protectie pentru standurile care isi au locul in exterior.