TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

Accesorii CCTV

   

Articolele de la 1 la 12 din totalul de 101

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filtre

   

Articolele de la 1 la 12 din totalul de 101

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filtre

Stim ca este la moda sa accesorizezi, insa in industra CCTV accesorizarea corecta a sistemelor de securitate este de asemenea pe cat de necesara pe atat de importanta. Atunci cand montam un sistem CCTV, acesta va trebui sa contina intotdeauna grupul de produse de baza: camere de securitate, cabluri, alimentare energie, DVR, Hard Disk si conectori.

SKUT.TO va ofera o gama completa de accesorii CCTV, care include surse de alimentare , adaptoare, cabluri, carcase de exterior, lentile, microfoane, mufe, suporturi, etc., si binenteles consultanta de care aveti nevoie pentru a achizitiona sisteme de securitate complete.

Accesoriile CCTV sunt necesare pentru a avea un sistem de supraveghere complet functional, de aceea SKUT.ro va ajuta printr-o filtrare facila sa identificati toate accesoriile CCTV de care aveti nevoie. Astfel, aceste accesorii au fost impartite in patru mari categorii, in functie de utilitatea lor / componentele carora li se adreseaza:

– Accesorii camere supraveghere analogice
– Accesorii camere supraveghere IP
– Accesorii DVR-uri (video recordere digitale)
– Accesorii NVR-uri (Network Video recordere)

Fiecare categorie mentionata mai sus contine la randul ei accesoriile CCTV adresabile, astfel incat dumneavoastra sa gasiti imediat accesoriile pe care le doriti, la cele mai accesibile preturi.

In cazul in care va putem ajuta cu informatii pentru orice produs din categoria Accesorii CCTV sau doriti sa plasati o comanda rapida, SKUT.RO va sta la dispozitie la numerele de telefon afisate mai sus.